Polisa privatnosti

Mi poštujemo Vašu privatnost i posvećeni smo njenom čuvanju, te shodno tome Vam ova polisa privatnosti stavlja do znanja kako se Vaši lični podaci obrađuju i koriste. Obećavamo da ćemo Vaše lične podatake koristiti samo na način koji je kompatibilan sa ovom polisom privatnosti. Ove polisa ima efekta samo na web stranicu licnefinansije.com kao i sve licnefinansije.com podstranice.

Prikupljanje informacija

Svaki računar priključen na Internet dobija ime domena i niz brojeva, koji služe kao adresa Internet protokola tog kompjutera (IP adresa). Kada posetlac zatraži neku stranicu internet sajta licnefinansije.com, naši web serveri automatski prepoznaju ime domena i IP adresu tog posjetioca. Ime domena i IP adresa ne otkrivaju ništa lično o Vama osim IP adrese sa koje ste pristupili sajtu. Ove informacije koristimo za prikupljane podataka o ukupnom saobraćaju, i da istražimo zloupotrebu naše stranice i naših korisnika ili da bi sarađivali sa organima reda i zakona. Ne prikupljamo ove podatke za određene pojedince. Naši serveri ne prate automatski e-mail adrese posjetilaca.

Kolačići (Cookies)

Kolačić su deo podataka koji se šalju na Vaš internet browser sa web servera i skladište na hard disk Vašeg računara. Kolačić ne može pročitati podatke sa hard diska Vašeg računara ili pročitati druge kolačiće koji su stigli sa drugih web sajtova. Kolačići ne štete Vašem sistemu.

Mi koristimo kolačiće da bi identifikovali koje delove web sajta koristite, tako da su prilikom sledeće posete ove stranice brže dostupne. Naši oglašivači (Google Adsense) mogu takođe koristiti kolačiće da bi izračunali koliko puta ste videli oglas. Naši oglašivači i mi možemo takođe koristiti kolačiće da bi bolje personalizovali sadržaj, reklame i promocije koje vidite na našim sajtovima.

Takođe Google Dart kolačići mogu pratiti vaše ponašanje na drugim sajtovima te vam sudeći po njima prikazivati određene reklame na našem sajtu. Možete izabrati da li da prihvatite kolačiće podešavanjem Vašeg Internet browsera. Možete podesiti Vaš browser da odbije sve kolačiće, ili da Vam pokaže kada Vam šalju kolačiće.

Ako izaberete da ne prihvatite kolačiće, Vaš ugođaj na našem i drugim sajtovima može biti umanjen i pojedine opcije neće raditi kako treba. Više o informacija o kolačićima našeg oglašivača možete pogledati na ovom linku: Google privacy center.

Anti SPAM politika

Mi podržavamo poslovnu politiku bez SPAM-a, što znači da ne prodajemo, iznajmljujemo ili drugačije izdajemo Vašu e-mail adresu trećim licima bez Vašeg pristanka ili po odrednicama ove polise. Ponekad Vam možemo poslati obavještenja koja najavljuju događaje ili sadrže informacije od važnosti za Vas. Izuzev toga, „licnefinansije.com“ Vam neće slati e-mail koji ne želite da primite. Medjutim u slučaju da odlučite da Vašu online email adresu učinite dostupnu putem Interneta, možete dobiti pisma od drugih kompanija.

Otkrivanje prikupljenih podataka

„licnefinansije.com“ će otkriti lične podatke i/ili IP adresu ako to zahteva zakon ili u uvjerenju iz dobre volje da je takav postupak neophodan radi:

  • Saradnje na istrazi o nezakonitim aktivnostima, po ukazu zakona,
  • Zaštite i odbrane vlasničkih i autorskih prava „licnefinansije.com“ sajta i druge imovine ili posetilaca
  • Identifikacije osoba koje krše zakon, obaveštenja i ugovore „licnefinansije.com“, prava trećih lica, ili na drugi način nelegalno koriste licnefinansije.com
  • Po želji ili naredbi korisnika.

„licnefinansije.com“ koristi razumne mere opreza da bi sačuvao informacije i njihovu sigurnost. „licnefinansije.com“ zadržava pravo da prebaci sve ove informacije u slučaju zahteva nadležnih i nadređenih organa. Takođe, nismo odgovorni za narušavanje sigurnosti ili postupke trećih lica koja dobijaju informacije.

Nismo odgovorni za polise privatnosti trećih lica ili o tome kako postupaju sa informacijama o njihovim korisnicima.

Informacije o sigurnosti na Internetu

licnefinansije.com može da sadrži linkove ka spoljnim web sajtovima (web sajtovi trećih lica). licnefinansije.com takođe sadrži oglase (reklame) trećih lica i nije odgovoran za njihove postupke u vezi privatnosti ili sadržaj njihovih web sajtova ili oglasa.

“licnefinansije.com“ ne dijeli individualne lične podatke koje mu dostavite sa trećim licima čiji linkovi se nalaze na licnefinansije.com, izuzev ako nije drugačije određeno u ovoj polisi, iako “ licnefinansije.com“ može deliti uopštene podatke sa takvim trećim licima (npr. Broj posetioca našeg web sajta).
Molimo Vas da proverite na odlaznim sajtovima kakva je njihova politika privatnosti.

Imajte na umu da uviek kada dobrovoljno izložite Vaše lične podatke preko Interneta – npr. preko e-mail-a, foruma ili na neki drugi način – te informacije mogu biti prikupljene i korišćene od strane drugih. Ukratko, ako vaše informacije izložite preko Interneta one su dostupne javnosti, i možete primiti neželjene poruke od drugih lica.

Na kraju, Vi ste lično odgovorni za održavanje tajnosti Vaših ličnih informacija.

Molimo Vas budite pažljivi i odgovorni kada ste na Internetu.

Vaš pristanak na ovu polisu i pravila

Samim korišćenjem portala licnefinansije.com, pristajete na prikupljanje i upotrebu informacija od strane licnefinansije.com kao što je izneto u ovoj polisi i pravilima korišćenja. Ako odlučimo da izmjenimo polisu privatnosti, unećemo izmene u ovaj dokument tako da ste uvek svesni o informacijama koje prikupljamo, kako ih koristimo, i pod kojim okolnostima ih otkrivamo.

Kontaktirajte nas

Ako imate pitanja u vezi ove polise privatnosti, slobodno nas kontaktirajte.