Zašto je sasvim u redu pozajmiti novac online

By , in Savjeti za štednju on .
zasto je sasvim u redu pozajmiti novac online

Zahvaljujući internetu, danas smo u mogućnosti da iz udobnosti sopstvenog doma apliciramo za online kredit, bez gubljenja vremena. Budući da su online krediti Kreddy sve popularniji, istraživali smo zašto broj klijenata ovakvog izvora kreditiranja raste nevjerovatnom brzinom. Ovo su rezultati našeg istraživanja i odgovor na pitanje zašto je sasvim u redu pozajmiti novac online.

1. Izbjeći ćete neugodnu situaciju traženja novca od prijatelja ili članova porodice.

Zbog dostupnosti online servisa za kredit, ne morate tražiti novac od bliskih prijatelja ili članova porodice. Naravno da će vam vaši najdraži uvijek izaći u susret, ali ako već sami možete da riješite finansijski problem, iskoristite tu priliku da ne biste opterećivali druge. Upravo iz toga proizilazi sljedeća stavka.

2. Nećete morati tražiti žiranta.

Online krediti ne samo da vam omogućuju da sami aplicirate za željeni iznos, nego i većina finansijskih institucija koji ih nudi ne traži žiranta, zalog, garanciju ili hipoteku za njih. Dakle, za realizaciju online kredita ne morate druge ljude opterećivati sopstvenim novčanim prilivima i odlivima, niti tražiti bilo kakvu uslugu u tom kontekstu.

3. Neugodni stalni susreti u periodu dok još uvijek niste vratili dug? Nema ih!

Kompletan proces aplikacije i odobrenja kredita se odvija online. Ne morate da brinete o tome da li ćete sresti osobu od koje ste pozajmili novac u vremenskom periodu kada još uvijek niste otplatili dugovanja. Za odobrenje je zadužen tim finansijske institucije koji će sa vama komunicirati putem e-maila ili telefona – nema neugodnih situacija uživo.

4. Od aplikacije do odobrenja i isplate u gotovini za samo 15 minuta.

Online krediti vam nude mogućnost brze aplikacije i isplate. Aplicirate online, sačekate odobrenje u vidu e-maila takođe online, a zatim podignete novac sa vašeg tekućeg računa u rekordnom roku. Cjelokupan proces može da traje samo 15 minuta, stoga štedite vaše dragocijeno vrijeme.

online zajam

5. Jednostavan i praktičan izbor kreditiranja.

Velika ponuda kredita kod različitih finansijskih institucija, uz mnoštvo ekonomskih pojmova, mogu djelovati konfuzno i opterećujuće. Finansijski servisi koji nude online kredite, približavaju vam cjelokupan proces na najlakši i najbrži način. Od trenutka apliciranja, preko isplate na tekući račun pa sve do vraćanja kompletnog duga, biće vam kristalno jasno šta treba da uradite.

6. Sigurno i provjereno – za razliku od mnogih drugih izvora kreditiranja.

Od pozajmica putem interneta postoji opravdan strah – da li je u pitanju siguran servis i da li su podaci zaštićeni? Nažalost, na internetu postoje pojedinci koji se javljaju kao „sigurni kreditori“, da bi zajedno sa vašim podacima (u koje su uključeni i oni o tekućem računu) nestali bez traga. Bilo koji kreditor koji vam traži da prvo uplatite određen iznos kako bi vam isplatio online kredit nije pouzdan. Zbog toga su online krediti kod provjerenih finansijskih institucija najbolji način da se zaštitite – one vam to sigurno neće tražiti.

7. Potpuno fleksibilni uslovi za optimalno upravljanje budžetom.

Iznos i period otplate online kredita možete sami izabrati. Ova fleksibilnost vam omogućuje da uskladite novčane prilive sa novčanim odlivima, te da na najbolji mogući način upravljate vašim novcem. Sami možete odrediti koliki iznos mjesečne rate vam najviše odgovara, tako da možete da je platite svaki mjesec bez velikog odricanja za neke druge stvari.

8. Transparentni troškovi bez bilo kakvih iznenađenja.

Online krediti vam tačno pokazuju iznos mjesečne rate i kamate na odabrani vremenski period otplate. Nema skrivenih troškova koji će se iznenada pojaviti u toku otplaćivanja duga – sve što je potrebno jeste da plaćate mjesečnu ratu na vrijeme.

Provjereni finansijski servis koji ispunjava sve navedene stavke je Kreddy, a evo i na koji način je to realizovano.

  • Od 600 do 2000 KM vam je na raspolaganju za pozajmljivanje. S tim u vezi, sami možete odrediti period otplate u rasponu od 3 do 12 mjeseci.
  • Za ostvarenje kredita nije potrebna garancija, zalog ili sudužnik.
  • Transparentni kreditni kalkulator na zvaničnoj stranici vam tačno prikazuje kolika vam je mjesečna rata.
  • Minimalna dokumentacija za odobrenje koja štedi vaše vrijeme – od dokumenata za odobrenje potrebno je da imate ličnu kartu, platnu listu (ček od penzije) i potvrdu o boravku.
  • Od aplikacije pa do isplate na vaš tekući račun je potrebno samo 15 minuta.

Kreddy je savremen finansijski servis koji svojim korisnicima garantuje sigurnost. Sve veća popularnost i brojna zadovoljna iskustva govore o tome da je u pitanju izuzetno brz i siguran način do željenog novca. Po svemu sudeći, u pitanju je savremena finansijska organizacija koja opravdava povjerenje svojih korisnika.

Više informacija potražite na zvaničnoj web stranici, a da biste bili u toku lajkujte Kreddy FB stranicu.

 

 

Preporučujemo još