Kako pametno kupovati na internetu

By , in Pametna kupovina on .
pametna kupovina na internetu

Prosečan kupac se trudi da pronadje srednju vrednost izmedju kvaliteta i cene.

Rastuće potrebe kupaca prati i razvoj tehnologije pa su danas dostupni onlajn alati koji olakšavaju sve faze veb-kupovine, od istraživanja proizvoda pa do same realizacije kupovine.

Na portalu idealno.rs proizvodi se mogu pretraživati u 12 glavnih kategorija, prema prodavnicama koje ih prodaju ali i prema brendovima, odnosno proizvođačima.

Na sajtu, koji je prilagođen i za mobilne telefone, mogu se pronaći i saveti i vodiči za kupovinu svih kategorija proizvoda, kao i aktuelni katalozi i leci.

Među njima su i proizvodi za kuću i baštu razvrstani u 10 osnovnih kategorija. U okviru svake kategorije se nalazi i niz potkategorija koje olakšavaju snalaženje na virtuelnim policama ovog popularnog onlajn tržnog centra.

Moguća je i pretraga prema omiljenim brendovima, ali i prema pouzdanim i sigurnim veb-prodavnicama.

Korišćenjem idealno.rs štedi se vreme u pretraživanju ponuda, ali i novac.

Bar-kod skener omogućuje potrošačima da mobilnim telefonom skeniraju bar-kod proizvoda dok su u prodavnici i provere njegovu cenu na idealno.rs, dok 1-2-3 kupovina s idealno.rs – ekstenzija za Hrom (Chrome), omogućava pregledanje ponuda s idealno.rs u trenutku pretraživanja na pretraživaču Gugl.

Idealno.rs je deo grupacije „Ceneje“, koja upravlja najvećim regionalnim portalima za uporednu kupovinu – slovenačkim ceneje.si, hrvatskim portalom jeftinije.hr i bosanskim portalom idealno.ba.

Time je potrošačima u regionu omogućeno da putem interneta, čak i na mobilnim uređajima, svakodnevno upoređuju više od dva miliona aktivnih ponuda iz skoro 1.000 veb-prodavnica.

Preporučujemo još